Skoči na sadržaj

O nama

O nama

Marker fasteners

Posluje u Srbiji od 2008. godine. Nalazi se u Sokobanji i zauzima površinu od oko 18. 000 m², gde je smešteno 5 proizvodnih linija, magacin i poslovni prostor.

Krajem 2008. godine smo ostvarili uspešnu saradnju sa kompanijom METRO-Beograd i kao rezultat toga je ekskluzivnost METRO-a (www.metrodoo.rs) u distribuciji naših proizvoda u Srbiji.

Naša kompanija proizvodi i distribuira:
 • šrafovska roba
 • šrafovi
 • rezni alat
 • brusni alat
 • tiplovi
 • plastika
 • burgije

 

Veleprodaja šrafovske robe: matice, podloške, šrafovi za lim, šrafovi za drvo, šrafovi za gips MARKER, torban šrafovi, segeri, uskocnici, rascepke, mašinski šrafovi, navojne šipke, aluminijumske i celicne pop nitne, ekseri, zakovice, čivije, vijci, tiplovi, plastični tiplovi, metalni tiplovi, tiplovi za izolaciju, prohromski srafovi, kotve za velika opterecenja, ankeri, šrafovi sa burgijom za krovne i celicne konstrukcije, brzo montirajuci šrafovi sa tiplom na ukucavanje, MARKER tiplovi na ukucavanje, PVC stolarija (šrafovi, tiplovi), lim šrafovi, vijak za skelu, tiplovi za šuplje materijale blok, monta, gipsane ploče , tiplovi za pune materijale: cigla, beton, tiplovi za siporex: dugački tiplovi sa šrafom, brzo montirajući – ukucavajući, tiplovi za gipsane ploče: lasta driva-puž hangar šraf drvo – metal, hangar vijak drvo – drvo, kuka za montiranje građevinskih skela , elektrode, žica za varenje, oprema za varenje, brusni diskovi, dijamantske ploče, nareznice, ureznice, aluminijumske pop nitne-blok zakovica, čelične pop nitne, aluminijumske pop nitne sa širokom glavom, pop nitne u boji beloj i braon:bela ral 9010, braon ral 8017, klješta za pop nitne, obojmice za kablove, vezice za kablove, šelne za cevi, pužne šelne za creva, nosači kablova, perforirana traka, čelični ekseri, cepovi za cevi, PVC čepovi za cevi, bravarke šarke kao i ostalu šrafovsku robu specijalne namene sa i bez standarda u odgovarajućem kvalitetu po zahtevu kupca.

 

Program “rezni alat i brusni alat” obuhvata: burgije (za metal (HSS), za beton, za hilti (SDS Plus), kobaltne, titanijumske,vidija i SDS Max burgije), ubodne testerice, testere za drvo, magnetni, PZ i PH nastavci za bušilice, elektrode, rezne i brusne ploče itd.)

 

Cilj naše kompanije, MARKER Fasteners jeste da svojim kupcima postane dobavljač broj jedan i da pruži programe podrške za više od 2.000 kupaca koji prodaju MARKER Fasteners proizvode potrošačima. Posebno smo ponosni na program blister pakovanja (upakovana šrafovska roba u plastične kutijice) koja se može naći u preko 800 maloprodajnih objekata i marketa širom Srbije. Stručnjaci MARKER Fasteners tima neprestano razmatraju mogućnosti za proširenje asortimana naših proizvoda kako bismo potrošačima u Srbiji ponudili mogućnost što raznovrsnijeg izbora šrafovske robe. Težimo da prilagodimo asortiman svojih proizvoda željama i potrebama svojih potrošača i kupaca.

 

Usredsređeni smo na usvajanje najefektivnijih načina kojima bismo obezbedili potpunu dostupnost naših proizvoda na tržištu i izgradili trajne odnose sa vlasnicima prodajnih objekata. Od osnivanja fabrike do danas, MARKER Fasteners je uložio znatna sredstva u postrojenja, opremu, infrastrukturu, razvoj tržišta, asortiman pakovanja, kao i u obuku i razvoj zaposlenih. Cilj nam je da privučemo najbolje ljude u struci i razvijemo njihove sposobnosti do maksimuma. Samo tako možemo izgraditi organizaciju koja će moći da se suoči sa budućim izazovima.

Naša korporativna vizija je da postanemo neprikosnoveni lider na tržištu. To možemo postići jedino kroz:

 • Razvoj i stalno usavršavanje ljudi u našoj kompaniji
 • Stvaranje snažnih partnerskih odnosa sa kupcima i zadovoljstvo potrošača
 • Istraživanje novih mogućnosti u oblasti rada
 • Razvoj i unapređenje sposobnosti i veština unutar organizacije
 • Isticanje u dostupnosti, pristupačnosti, prihvatljivosti i aktivaciji tržišta

Kompanija MARKER Fasteners raspolaže sopstvenom distributivnom mrežom, što olakšava poslovanje i ispunjavanje svih većih zahteva tržišta.
Gradimo snagu brenda da bismo stvorili vrednosti za kupce!

SERTIFIKATI I ATESTI

Uz svu robu izdajemo sertifikate i ateste. Posedujemo i domaće ateste za određene artikl

BESPLATNA DOSTAVA

Robu isporučujemo na celoj teritoriji Republike Srbije

24/7

Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
08:00 – 16:0